Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Βόλο (2-2) για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League εξελίχθηκε σε… ροντέο με όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου είχαμε διακοπή 54 λεπτών λόγω επεισοδίων των οπαδών με την αστυνομία, με τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media να δείχνουν τι ακριβώς έγινε.

Η Cosmote TV, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν έδειχνε τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα των επεισοδίων αλλά οι οπαδοί που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου… φρόντισαν να ενημερώσουν τους πάντες. Πώς; Μέσω των βίντεο που κατέγραφαν με τα κινητά και τα οποία ανέβηκαν στη συνέχεια στα social media.

https://twitter.com/paokland/status/1731367649727172647

Σε αυτά, λοιπόν, μπορεί να δει ο καθένας πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια στο πέταλο του γηπέδου όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, με τις αστυνομικές δυνάμεις, από την άλλη πλευρά, να κάνουν χρήση δακρυγόνων και την ατμόσφαιρα να γίνεται ασφυκτική, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να φύγουν τρέχοντας για τα αποδυτήρια.

Έπειτα από σχεδόν μία ώρα, τελικά, επέστρεψαν για να ολοκληρωθεί κανονικά το παιχνίδι, με τους αρμόδιους να έχουν τον λόγο από εδώ και πέρα για την επιβολή των ποινών που προβλέπονται για όσους κριθούν υπεύθυνοι για όσα έγιναν.

https://twitter.com/k13stas/status/1731380275681083698