Ενώπιον του ανακριτή Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (7/8) ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 55χρονης θείας του στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη, στις 26 Ιουλίου. Ο άνδρας είχε οδηγηθεί στη φυλακή πριν από χρόνια για τη δολοφονία της μητέρας του και αδερφής της Ν. Μ. αλλά λόγω μετατροπής του κατηγορητηρίου είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 55χρονη γυναίκα δέχτηκε από βαρύ όργανο θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και ο θάνατός της επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, δηλαδή 24 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της.

«Τέτοιο σχέδιο δεν υλοποιεί ένας θολωμένος άνθρωπος», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πολύπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας ενώ κοντινά πρόσωπα του φερόμενου ως δράστη κάνουν λόγο για ένα άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Έφυγε μεταμφιεσμένος από την Πάτρα

Ο φερόμενος ως δράστης φορώντας περούκα, γυαλιά και χειρουργική μάσκα μετά τη δολοφονία της 55χρονης θείας του πήρε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και λίγες ώρες μετά το φονικό προσπάθησε να φύγει από την Πάτρα.

Οι Αστυνομικοί όμως που ερευνούσαν την υπόθεση αξιοποιώντας το υλικό από δεκάδες κάμερες τον είδαν να μπαίνει σε λεωφορείο και να αποβιβάζεται στον Ισθμό. Από άλλες κάμερες εκεί, πάντα μεταμφιεσμένος και χρησιμοποιώντας ταξί, φέρεται να έφτασε στο Λουτράκι και συγκεκριμένα σ’ ένα τροχόσπιτο, όπου τον περίμενε η φίλη του.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η 55χρονη στην Πάτρα