Έκλεψε το αυτοκίνητο και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να το τρακάρει. Ο λόγος για έναν 33χρονο από Ηράκλειο, ο οποίος έβαλε στο μάτι το όχημα μιας 71χρονης γυναίκας.

Αφού πήρε όλα τα μέτρα, έχοντας προνοήσει παράλληλα να κλέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της ηλικιωμένης γυναίκας, μπήκε στο όχημα κι έγινε… καπνός. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και «έπεσε» πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Φοβούμενος μην τον πιάσει, ο δράστης η αστυνομία κλείδωσε το αυτοκίνητο, πήρε τα κλειδιά και έφυγε από το σημείο του τροχαίου.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. «χτένιζαν» όλη την περιοχή μετά την καταγγελία που είχε κάνει η 71χρονη και εντόπισαν το όχημα τρακαρισμένο και… παρατημένο.

Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και τον 33χρονο, τον οποίο και οδήγησαν στο τμήμα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ για τις υλικές ζημιές επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.