Στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε το βράδυ του ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ σε σπίτι στου Ζωγράφου.

Η διαδικασία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Ήταν λίγο μετά τις 21:00 όταν αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Ζωγράφου έκλεισαν τον δρόμο περιμετρικά και ξεκίνησε η επιχείρηση για τη σύλληψή του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Τον φυγόποινο για 9 μήνες Χρήστο Παππά φιλοξενούσε όλο αυτό το διάστημα μια Ουκρανή ομοϊδεάτισσά του, η οποία τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Χρήστος Παππάς: «Τον είδα. Τον πήραν από μέσα και εκεί ήταν το αυτοκίνητο και τον έβαλαν μέσα»

Σήμερα το πρωί η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στο σπίτι της 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου και μίλησε με μία γειτόνισσα της 52χρονης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η 52χρονη διέμενε με τον Έλληνα σύζυγό της τα τελευταία 10 χρόνια, ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του σπιτιού, ενώ πριν από 1,5 χρόνο πέθανε εκείνος και από τότε είχε περιορισμένες κοινωνικές επαφές.

Όπως είπε η 52χρονη έβγαζε ή πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ τον σκύλο της βόλτα.

«Τον είδα. Τον πήραν από μέσα και εκεί ήταν το αυτοκίνητο και τον έβαλαν μέσα», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, η οποία έκανε λόγο για «χαμό» από αστυνομικούς στην περιοχή χθες βράδυ.

Σήμερα ο Χρήστος Παππάς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.