Επεισοδιακά εξελίσσεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, Δημήτρη Νάιντου στη δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελική αγόρευση, που είναι «καταπέλτης» για τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λεμούσια αλλά και τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου – τους οποίους ο εισαγγελικός λειτουργός ταυτίζει – προκάλεσαν την αντίδραση του Μιχάλη Λεμούσια. Και γι’ αυτό ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του δικαστηρίου.

«Ο Θεός ακούει και ξέρει την αλήθεια» ανέφερε πριν την αποχώρησή του. Σε ένδειξη -μάλιστα- διαμαρτυρίας αποχώρησαν λίγο αργότερα οι δύο συνήγοροι του πρώην γενικού γραμματέα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Καπετανόπουλος.

Πάντως, σύμφωνα με το seleo, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λεμούσια δεν είναι καλή, καθώς πριν από λίγο η οικογένειά του κάλεσε γιατρό στα δικαστήρια για να τον εξετάσει.