Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Θοδωρή Παναγούλια που έγινε το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2006 στην Εγκάλη Διακοπτού.

Κατά την κατάθεσή του ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το τρένο δεν τον χτύπησε, λέγοντας παράλληλα πως «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια».

Νωρίτερα, κατέθεσε η μαυροφορεμένη μάνα, Βασιλική Παναγούλια με τη φωτογραφία του γιου της στην αγκαλιά, η οποία μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της ζήτησε από το δικαστήριο δικαίωση για τον άδικο χαμό του παιδιού της και τιμωρία των ενόχων.

Εξετάστηκε και ο αστυνομικός, ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε επιληφθεί του συμβάντος μεταβαίνοντας στην Εγκάλη Διακοπτού, ο οποίος περιέγραψε στο δικαστήριο όσα είδε πηγαίνοντας εκεί.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 20 Μαρτίου όπου θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία με την εξέταση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, η οποία είχε πραγματοποιήσει την νεκροψία αλλά και την αυτοψία στο σημείο.

Πηγή: patrastimes.gr