«‘Ήταν απίστευτο πόσοι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ακόμα και άτομα που δεν έχω μιλήσει ποτέ». Ο Κυριάκος Παρουτιάδης, ύστερα από μια απόπειρα αυτοκτονίας τον περασμένο Μάιο, βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή του. Δύο μήνες μετά γνωρίζει καλά πως η λύση στα προβλήματα είναι μακριά από την απόπειρα.

«Η οικονομική κρίση μας έχει αλλάξει όλους. Μας έχουν κάνει να νιώθουμε ότι χάνουμε την αξιοπρέπεια μας. Ωστόσο, ακόμα και μέσα στη μαυρίλα, υπάρχει διέξοδος», δηλώνει στον Τύπο της Κυριακής ο σχεδιαστής μόδας.

Η ζωή του άλλαξε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τη μια στιγμή στην άλλη. Το λουκέτο στην εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ που διατηρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια, η απώλεια μεγάλου χρηματικού ποσού σε συνδυασμό με ψυχολογικά προβλήματα, ήταν αρκετά για να φτάσει σε κατάσταση απελπισίας.

«Δεν συνειδητοποίησα πως έφτασα στο σημείο να κάνω απόπειρα. Γενικά, δεν ήμουν καλά τον τελευταίο καιρό και εκείνη τη μέρα συνέβη κάτι που με επηρέασε πολύ» δηλώνει ο Κυριάκος Παρουτιάδης, τη ζωή του οποίου έσωσε η τελευταία του ανάρτηση στο facebook, λίγο πριν από την απόπειρα αυτοκτονίας.

«Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει. Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας, να είστε καλά», είχε γράψει ο 40χρονος σχεδιαστής.

Γνωστοί και φίλοι εοικοινώνησαν με την οικογένεια του που έσπευσε στο σπίτι του καλώντας ασθενοφόρο με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να σωθεί.