Αντιμέτωπες με την εξιχνίαση ενός ακόμη εγκλήματος βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στα Χανιά.

Χθες το βράδυ σε δρόμο στην περιοχή των Κατσιφαριανών του Δ.Χανίων απο διερχόμενο οδηγό, βρέθηκε πεσμένος και σοβαρά τραυματισμένος ένας άνδρας ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ποδήλατο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 37χρονο Χανιώτη με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά κατα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο 37χρονος υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Όμως το είδος των τραυμάτων προκάλεσαν τις υποψίες της αστυνομίας και στο σημείο του υποτιθέμενου τροχαίου μετέβη ο Ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης και αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, απο την αυτοψία διαπιστώθηκε πως τα τραύματα που έφερε ο 37χρονος και ειδικά στο κεφάλι, ήταν αδύνατον να έχουν προκληθεί απο τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Τα σενάρια

Απο τους αστυνομικούς εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Είτε ο 37χρονος να χτυπήθηκε απο άγνωστο ή άγνωστους στο συγκεκριμένο σημείο και να στήθηκε σκηνικό τροχαίου, είτε να τον χτύπησαν αλλού και να τον μετέφεραν εκεί στήνοντας το σκηνικό του τροχαίου.

Περισσότερα αναμένονται μετά την διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής στην σορό του 37χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς είχε σχέση με την “νύχτα”, αφού εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Μάλιστα πριν απο μια περίπου εβδομάδα, ο 37χρονος είχε συμπλακεί με ομάδα αλλοδαπών.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες εξετάζεται και το ενδεχόμενο, ο 37χρονος να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού “για τα μάτια μιας γυναίκας” με αποτέλεσμα να υποστεί θανάσιμα τραύματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.