Συνελήφθησαν στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, ένας 26χρονο Αλβανός, μία 37χρονη Βουλγάρα και ένας 48χρονος Έλληνας, για κατοχή περισσότερων από δύο κιλά χασίς.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντόπισαν τον 26χρονο και τον 48χρονο και σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κιλά και 89 γραμμάρια χασίς.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και η 37χρονη, η οποία με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προπορευόταν του αυτοκινήτου των δύο ανωτέρω που συνελήφθησαν και όπως προέκυψε λειτουργούσε ως προπομπός, με σκοπό να τους ενημερώσει για αποφυγή ελέγχων από τις διωκτικές αρχές. Κατασχέθηκαν, τα δύο αυτοκίνητα, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την ασφάλεια Κορίνθου.