Σε μια προσαγωγή προχώρησε σήμερα η αστυνομία σχετικά με τον θάνατο της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα. Η γυναίκα, που είναι υπήκοος Αλβανίας, φέρεται να είχε στενές σχέσεις με το θύμα, καθώς έμπαινε συχνά στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα δεν έχει ομολογήσει, όμως οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία πως η αλλοδαπή ήταν η τελευταία που επισκέφτηκε την 84χρονη στο σπίτι της. Η γυναίκα φέρεται να γνώριζε μάλιστα ότι είχε κρυμμένα χρήματα, ενώ κατά διαστήματα τη φρόντιζε, ενώ τη βοηθούσε και με τα ψώνια του σπιτιού.

Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, προκαλώντας ανησυχία στους συγγενείς της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μια μέρα μετά οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές.

Η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Η αλλοδαπή γυναίκα εντοπίστηκε στην Εύβοια, σε σπίτι όπου εργαζόταν για μια ηλικιωμένη.