Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του στον Βόλο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ύστερα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, οι νευροχειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το καμάκι που διαπέρασε το κρανίο του.

Ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος. Όταν έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν.

Η αντίδραση του 69χρονου όταν δέχθηκε επίθεση

Ο 69χρονος, που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον γιο του, διατήρησε την ψυχραιμία του και ενώ η μεταλλική βέργα ήταν καρφωμένη στο κεφάλι του, παρέμεινε συγκλονιστικά ψύχραιμος. Σύμφωνα, μάλιστα, με το TheNewspaper, πρόλαβε ακόμη και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, προτού διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ιστορικό του δράστη

Ο άνδρας που επιτέθηκε στον πατέρα του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική τρεις φορές. Είχε διαγνωστεί με ψύχωση και διαταραχή προσωπικότητας, με αποτέλεσμα να έχει αρκετά συχνά βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν λάμβανε την αγωγή του, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωσή του.