Γιος σημάδεψε με ψαροτούφεκο το κρανίο του πατέρα του, διαπερνώντας το από άκρη σε άκρη πάνω από το ύψος του αυτιού και στη συνέχεια με άλλη βέργα ψαροτούφεκου τον τραυμάτισε στο στήθος. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του Βόλου.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, όταν ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

H Αστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στον πατέρα του.

«Η μεταλλική βέργα εξείχε πολύ, για να μπορέσει να μπει στον αξονικό, να γίνει η επέμβαση, έπρεπε να κοπεί. Οπότε κόπηκε από την πυροσβεστική και συνεχίστηκε ο υπόλοιπος έλεγχος. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ευτυχώς στην Ελλάδα, δεν έχουμε εμπειρία από τέτοια διαμπερή τραύματα», ανέφερε η διευθύντρια της ΜΕΘ.