«Ξεκίνησε να με χτυπάει κι εγώ φώναζα “βοήθεια!”. Άνοιξα την πόρτα από το αυτοκίνητο κι εκείνος έτρεχε με το αυτοκίνητο, μ’ ανοιχτή την πόρτα και μου έλεγε: “Τώρα θα σε σκοτώσω κι εσένα και το μωρό!”», συγκλονίζει η σύζυγος του 40χρονου πυροσβέστη από τη Λέσβο, μιλώντας για τον άγριο ξυλοδαρμό της την ώρα που στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το 2 ετών αγοράκι τους.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο «Star», ένας άνευ λόγου και αιτίας καυγάς κατέληξε για μια ακόμη φορά στον ξυλοδαρμό της.

«Άνοιξα την πόρτα και φώναζα “βοήθεια!”, γιατί τα πόδια μου κρέμονταν έξω από την πόρτα. Με ζουλούσε στο κεφάλι μου, το είχε βάλει κάτω από το τιμόνι, με χτύπαγε πάνω στο τιμόνι και μου έλεγε: “Θα σκοτώσω, θα σε τελειώσω!”. Έτρεξε ο ξάδελφός του με τα πόδια, τον τράβηξε έξω από το αμάξι. Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα τρέχανε αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη. Πήγα σε μια ταβέρνα, πάτησα το κουμπί από το κινητό μου, που είναι έκτακτης ανάγκης», περιγράφει η γυναίκα.

Πριν από έναν χρόνο το θύμα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του φερόμενου ως δράστη: «Προ έτους είχαμε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για σωματική κακοποίηση και προ διετίας πάλι είχε επαναληφθεί ένα συγκεκριμένο περιστατικό, ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός, ενώ ήταν ακόμη έγκυος στο παιδί τους και ο ξυλοδαρμός αυτός οδήγησε στον πρόωρο τοκετό της», δήλωσε η δικηγόρος της 40χρονης.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη συνεχίζονται.