Ελεύθερη αφέθηκε η DJ που κατηγορείται ότι έκανε διανομή ναρκωτικών κατόπιν παραγγελίας σε όλη τη Μύκονο σε συνεργασία με τον αρραβωνιαστικό της και ακόμα έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα, στην απολογία της, η DJ υποστήριξε σύμφωνα με το «Star»: «Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά. Ήρθα στη Μύκονο στις 8 Ιουλίου -και θα έφευγα στις 8 Αυγούστου-, για να παίξω μουσική. Ήρθα μόνο για 30 ημέρες και δεν ξέρω για τη διακίνηση».

Οι ισχυρισμοί της φαίνεται πως έπεισαν τις δικαστικές αρχές, οι οποίες την άφησαν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Η γυναίκα οφείλει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ και να εμφανίζεται στις ελληνικές προξενικές αρχές στη Βαρσοβία, όπου και διαμένει.

Αντίθετα, οι δύο συγκατηγορούμενοί της προφυλακίστηκαν.

Το βαρύ κατηγορητήριο εναντίον τους αναφέρει ότι η ίδια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και ακόμα έναν άντρα νοίκιασαν σπίτι κοντά στην Ψαρρού, απ’ όπου με ένα μικρό αυτοκίνητο έκαναν delivery ναρκωτικών σε όλο το νησί και κυρίως στα πιο πολυσύχναστα μέρη της Μυκόνου.

Μάλιστα, στο κατηγορητήριο περιγράφεται και συγκεκριμένη κρύπτη που υπήρχε μέσα στο Smart, για να μην εντοπίζονται τα ναρκωτικά.