Παρ’ ολίγον τραγωδία θα συνέβαινε έξω από νυχτερινό κλαμπ στην Ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) μία δεκαεξάχρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας σύμφωνα με πληροφορίεςμαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά μία δεκαεννιάχρονη. Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο εικοσάχρονος σύντροφος της ανήλικης, ο οποίος όχι μόνο δεν προσπάθησε να τη σταματήσει, αλλά μάζεψε το μαχαίρι της δράστιδος και διέφυγαν μαζί από το σημείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εικοσάχρονος είναι πρόσωπο γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ήταν από τους συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν-οπαδών, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και βρισκόταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους. Ο νεαρός συνελήφθη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να προφυλακιστεί.

Τα χτυπήματα, τα οποία είχε δεχθεί το θύμα, προκάλεσαν δύο σοβαρά νύσσοντα τραύματα στον κορμό της, τα οποία έχρηζαν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, καθόσον επλήγησαν ζωτικά όργανά της. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτός από μαρτυρίες συνέλεξε και βιντεοληπτικό υλικό, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Σε ό,τι αφορά τη δεκαεννιάχρονη, παραμένει νοσηλευόμενη στο Τζάνειο νοσοκομείο.