Να λύσουν το κουβάρι της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό προσπαθούν με κάθε μέσο οι Αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους από το βράδυ της Παρασκευής έναν βασικό ύποπτο. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί πολύ για την εξιχνίαση της υποθέσης ενώ «ξεσκονίζουν» το κινητό και τους υπολογιστές του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο άνδρας που έχει προσαχθεί από την Αστυνομία ήταν καταδικασμένος για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου που κράτησε συνολικά οκτώ ήμερες από τις 12 Ιανουαρίου του 2009 έως τις 20 του ίδιου μήνα, καθώς η οικογένειά του τελικά κατέβαλε λύτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του.

Το εν λόγω άτομο, που τώρα θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, μετά την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου είχε αφεθεί ελεύθερος όπως όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Εικόνα από το σημείο της δολοφονίας στο Ψυχικό

Τον έδειξαν οι κάμερες

Ο άνδρας προσήχθη μετά από έρευνα που έγινε στις κάμερες στο Ψυχικό, καθώς φαίνεται να τον έδειξαν, και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Το πρωί του Σαββάτου 6/7 σύμφωνα με πηγές του Newsbeast δύο ακόμη άτομα πέρασαν την πόρτα του τμήματος ανθρωποκτονιών αλλά τελικά αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν φάνηκε να είχαν κάποια εμπλοκή στη δολοφονία του 54χρονου.

Όσον αφορά στο κινητό του 54χρονο, σε μια πρώτη έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί, έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα, που του είχαν στείλει το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται ένα αυτά τα απειλητικά μηνύματα έχουν σχέση με την υπόθεση δολοφονίας.

Ο 54χρονος ήταν έντονα δραστηριοποιημένος στη Μύκονο, έκανε τοπογραφικά σχέδια για πολύ μεγάλα έργα στην περιοχή και έτσι οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας να δραστηριοποιείτο στο Νησί των Ανέμων.