Νέα έρευνα έλαβε χώρα στις φυλακές Ιωαννίνων, όπου πριν λίγες μέρες εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία βρέθηκαν 100 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων.

Τα μέλη του κυκλώματος είχαν κρύψει τις συσκευασίες μέσα σε αποχετευτικό φρεάτιο λυμάτων, που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο λουτρών κελιού.

Αμέσως στο χώρο των φυλακών βρέθηκαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου παρουσία Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στο ίδιο φρεάτιο βρέθηκαν επιπλέον 68 συσκευασίες με κοκαΐνη, οι οποίες είχαν συνολικό βάρος 31,89 γραμμάρια.

Στην εισαγγελία οι κατηγορούμενοι

Την Παρασκευή 5/7 την πόρτα της εισαγγελίας πέραν οι 8 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορά διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας ολοκλήρωσε την απολογία του και από τη στιγμή που είναι ήδη έγκλειστος αναμένεται η μεταγωγή του σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.