Eξιτήριο από το νοσοκομείο της Πάτρας πήρε ο 15χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Η επιμέλεια του 15χρονου δόθηκε προσωρινά στη μητέρα του παιδιού, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Μαζί με το παιδί είμαι συνέχεια. Το παιδί μου είναι με τη μητέρα του. Είμαι δίπλα του και θα είμαι. Αυτά που λέει ο πρώην σύζυγός μου δεν ισχύουν πουθενά. Δεν ανησυχώ για το παιδί μου, είναι στο πλευρό μου αυτή τη στιγμή και είναι καλά» σημείωσε αρχικά η μητέρα του 15χρονου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, εκείνη απάντησε: «Όλα θα γίνουν μόνιμα. Διεκδικώ την επιμέλεια του παιδιού για το καλό του. Αποφάσισε ο Εισαγγελέας το παιδί να είναι κοντά μου και από δω και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ισχύει ότι το παιδί μου δεχόταν bullying όλο αυτό το διάστημα, γιατί εδώ μίλαγα καθημερινά με το σχολείο και δεν μου είχαν κάνει κάποιο παράπονο οι καθηγητές. Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί».

Τέλος η μητέρα του 15χρονου τόνισε: «Το παιδί θέλει να είναι μαζί μου, τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει».

Ο πατέρας του 15χρονου από την Πάτρα δήλωσε χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα! Εγώ με τον γιο μου είμαι μια χαρά, δεν μπορούσα δηλαδή να έχω μια παρεξήγηση με τον γιο μου; Αυτό το ξέρουμε εμείς δύο χρόνια τώρα, τρία, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, αυτό το έχουμε αποδεχτεί και γι’ αυτό και τον προστάτευα. Το ξέρουμε αυτό, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, δεν τσακωθήκαμε γι’ αυτό τον λόγο, αυτά είναι όλα ψέματα! Εμείς τσακωθήκαμε για άλλο λόγο. Του είπα ότι, λοιπόν, δεν μπορείς στο σπίτι, να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει, ειδικά βραδινές ώρες. Αυτός είχε μπλέξει με κάτι παρέες… Αν ίσχυαν αυτά και είχαν γίνει τέτοια πράγματα, τόσο σοβαρά, εγώ θα έπρεπε να ήμουν φυλακή, τώρα, αυτή τη στιγμή. Εγώ είμαι έξω και απολαμβάνω το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανένας. Ήμουν ο πρώτος που δέχθηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτούς που κάνουν bullying στον γιο μου, πρέπει να αλλάξει ο ίδιος. Ο γιος μου μού επιτέθηκε και με χτύπησε. Ο θείος μένει δίπλα, άκουσε τη φασαρία και ήρθε. Όλα αυτά είναι μια σκευωρία της πρώην γυναίκας μου. Αυτό θα το πω στο δικαστήριο, δεν μπορώ να το πω στον αέρα. Αν αποδειχθεί ότι έχω δίκιο να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρω τηλέφωνο. Είμαι άντρας με ήθος και τιμή».