Η υπόθεση ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και επίσης δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, συζητήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Το περιστατικό έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον κατηγορούμενο να ομολογεί την κακουργηματική πράξη του και να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο 52χρονος κατηγορούμενος ποινικολόγος, επισημαίνει πως η σύζυγός του υποστήριξε το αφήγημα πως έπεσε από τη σκάλα για να προστατεύσει τα παιδιά τους, ενώ εκείνος αρνήθηκε. Επιπλέον, επισήμανε την ανάγκη του να απευθυνθεί σε ειδικό ψυχικής υγείας, ούτως ώστε να αναζητήσει την αιτία που τον οδήγησε σε αυτή την ακουργηματική πράξη και να «θεραπευτεί».

«Από τι ασθένεια θεραπεύεται ο κύριος Λύτρας; Θεραπεύεσαι από κάτι που πρέπει να πάσχεις, δεν μπορείς να θεραπεύεσαι έτσι. Απορία έχει ή ασθένεια;», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης επί της υπόθεσης.

«Δεν φαντάζομαι να προσπαθήσει να ζητήσει το ακαταλόγιστο; Το λέω, επειδή τα έχουμε δει όλα κατά καιρούς», επισήμανε η Ράνια Τζίμα από την πλευρά της, την ώρα που η Άννα Κανδύλη έδινε τα στοιχεία για την κακουργηματική πράξη του Απόστολου Λύτρα.

«Έχει περάσει δίκη για αυτό το θέμα, δεν πήγαν τα Μέσα. Αναφέρεται σε μία αντιδικία με μία πρώην σύζυγό του για την οποία έχει περάσει από δίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μας έχει πει από τι πάσχει», υπογράμμισε ο Γιάννης Πρετεντέρης.