Ο 33χρονος γιος ενός από τα «βαριά» ονόματα της επονομαζόμενης αθηναϊκής νύχτας, που όμως έπεσε νεκρός πριν από μερικά χρόνια από σφαίρες άγνωστων εκτελεστών, συνελήφθη στην παραλιακή λεωφόρο, κατηγορούμενος για τον νόμο περί όπλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, όταν σε έλεγχο, που έγινε στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο 33χρονος, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρήκαν στο χώρο των αποσκευών μία καραμπίνα την οποία κατέχει νόμιμα, 55 φυσίγγια, μία κουκούλα τύπου «full face», ένα ζεύγος γάντια μηχανής και έναν ασύρματο. Επιπλέον, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού ένα πιστόλι, πιθανός μάρκας GLOCK, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα φυσίγγιο δίπλα.

Οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Επίσης, τα δύο όπλα, θα σταλούν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.