Στο νοσοκομείο κατέληξε με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ένας 19χρονος από τη Νέα Μάκρη, που ενεπλάκη σε αιματηρό καβγά με έναν 26χρονο.

Αιτία της διαμάχης ήταν, όπως υποστηρίζει ο νεαρός, μία γυναίκα.

«Όλα ξεκίνησαν από μια κοπέλα και από τότε έχουμε κόντρα. Μου έχει ξαναεπιτεθεί έχοντας μαζί του παρέα με πτυσσόμενα γκλοπς και σιδερογροθιές» ανέφερε αρχικά ο 19χρονος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτή τη φορά όμως, την ώρα που πάρκαρα απέναντι από εκεί που δούλευε, έβγαλε ένα μαχαίρι πριονωτό, 25 εκατοστά λάμα και με χτύπησε. Με αιμορραγία με πήγε ένας φίλος στο Κέντο Υγείας Νέας Μάκρης και μετά με ασθενοφόρο με μετέφεραν στο νοσοκομείο» συγκλονίζει.

«Για 3 χιλιοστά δεν βρήκε ζωτικό όργανο»

«Ο γιατρός μου είπε κατά λέξη ότι για 3 χιλιοστά πάνω από την κοιλιά του να χτυπήσει ζωτικό όργανοέχει βγει από θαύμα και αν δεν ήταν τόσο καλά γυμνασμένος, δεν θα του μιλάγαμε, γιατί οι κοιλιακοί του τον εμπόδισαν να μην προχωρήσει» λέει από την πλευρά της η μητέρα του 19χρονου.

«Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δηλαδή ο δράστης είχε τέτοια πρόθεση γιατί έβγαλε από πάνω του ένα μαχαίρι μεγάλης διάστασης» είπε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος 19χρονου θύματος.

Ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 11 Ιουνίου.