Εδώλιο για 70 κατηγορουμένους, μεταξύ των οποίων και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, εκ των οποίων οι 26 προφυλακισμένοι. Με αφορμή αυτό, η Βουλή μετατράπηκε σε… ριάλιτι, με βουλευτές της Χρυσής Αυγής –και δη τους Παναγιώταρο, Γρέγο- να δίνουν… σόου. Κάποια στιγμή ακούστηκε η φωνή του Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος φώναζε: «Ντογιάκος, η ντροπή της δικαιοσύνης».

Η σημερινή εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν αφιερωμένη στην προσωπικότητα και το έργο του Ελευθέριου Βενιζέλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννησή του. Στο βήμα είχε ανέβει ο Αντώνης Γρέγος και από κάτω ακουγόταν ο Ηλίας Παναγιώταρος να λέει: «Όταν δε σας αρέσει κάτι θα μας κλείνετε φυλακή;».

«Θεωρήθηκε από πολλούς φιλελεύθερος και δημοκράτης ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά τις περισσότερες φορές κυβέρνησε πραξικοπηματικά», ήταν το σχόλιο του Γρέγου για τον Βενιζέλο. Ακούστηκαν διαμαρτυρίες και όση ώρα το προεδρείο προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη ο Ηλίας Παναγιώταρος συνέχιζε και τόνισε: «Αν δε σου αρέσει πες στον Αθανασίου να μας κλείσει στη φυλακή».

Δείτε το βίντεο του Alpha: