Με τους πολίτες να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο έργο που θα σηκώσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με τους πολίτες να αναρωτιούνται που σταματά η επιχείρηση δημιουργίας τεχνητής έντασης και που αρχίζει η αλήθεια, η Ελλάδα πορεύεται σε ένα όλο και πιο άγριο διεθνές τοπίο ξοδεύοντας τα τελευταία ίχνη δυναμικής που διαθέτει.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση παίζει το τελευταίο της χαρτί επενδύοντας στην επικίνδυνη τακτική της «αποσταθεροποίησης». Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι αν τελικά επικρατήσει το κόμμα που εμφανίζεται να συγκεντρώνει την προτίμηση των πολιτών η χώρα θα αποσταθεροποιηθεί, και ο όλεθρος θα… σκεπάσει την Ελλάδα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έφτασε να μιλήσει για κλείσιμο των ΑΤΜ ενώ κυβερνητικοί αναλυτές και παράγοντες οδύρονται πάνω από τις δημοσκοπήσεις στις οποίες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για… ποσοστά διχασμού της χώρας και αποσταθεροποίηση.

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να επενδύσει στην νέα ήρεμη δύναμη ,κάνει τα αδύνατα δυνατά να ενισχύσει την ένταση μιλώντας, χωρίς να μπορεί να το αποδείξει, για χρηματισμό Βουλευτών ενισχύοντας έτσι το κυβερνητικό παιχνίδι της πόλωσης.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα βρίσκεται ακριβώς στην καμπή που η επικίνδυνη πολιτική ανωριμότητα συναντά την καταστροφική πολιτική βλακεία…

Είναι φανερό ότι η χώρα δεν μπορεί να μπει στο κρίσιμο 2015 υπ αυτές τις συνθήκες.

Είναι φανερό ότι όσο πλησιάζουμε στην προεδρική εκλογή τόσο θα μεγαλώνει η ένταση, τόσο θα περιορίζονται τα επιχειρήματα και θα επικρατούν οι κινδυνολογικές εξάρσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το διεθνές περιβάλλον είναι τόσο φορτισμένο που σε λίγο η Ελλάδα ούτε σαν πειραματόζωο δεν θα «χρίζει» προσοχής.

Πηγή: news.gr