Συνεχίζει ακάθεκτη τις διαδικτυακές περιοδείες της ανά την Ελλάδα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά. Μετά τα Γιάννενα όπου είχε στο πλευρό της τον Νίκο Χριστοδουλάκη και την Αχαΐα, όπου είχε μαζί της τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όπου μίλησαν σε τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών και παραγωγικών φορέων για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, εστιάζοντας στους τρόπους που η Ελλάδα οφείλει να εκμεταλλευτεί τους πόρους που θα αρχίσουν να εισρέουν τους προσεχείς μήνες, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συνεχίζει την επόμενη εβδομάδα με άλλες περιοχές.

Σειρά θα έχει τώρα, όπως μαθαίνουμε από τη Χαριλάου Τρικούπη, το Νότιο Αιγαίο. Η κ. Γεννηματά σε αυτή την τρόπον τινά εξόρμηση, θα έχει παραπλεύρως τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη και τα όσα θα ειπωθούν θα μεταδοθούν για μια ακόμη φορά διαδικτυακά.

Γενικώς στο κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις «περιοδείες» αυτές καθώς εκτιμούν ότι εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν με όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας χωρίς να κινδυνεύουν από τον κορονοϊό ούτε οι ίδιοι, ούτε τα τοπικά στελέχη ανά την επικράτεια.