Ο ένας μετά τον άλλον οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητούν και παίρνουν προθεσμία από τις ανακρίτριας που χειρίζονται την υπόθεση προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία και να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Ο προσωρινά κρατούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιώργος Γερμενής θα επιστρέψει στο Εφετείο στις 17 Ιουνίου για να δώσει εξηγήσεις για την κατηγορία της παράνομης κατοχής πυρομαχικών.

Η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου ορίστηκε για τις 17 Ιουνίου ενώ ο συνάδελφος του Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος έφτασε στο εφετείο συνοδευόμενος από την κόρη του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, θα απολογηθεί στις 23 Ιουνίου.

Για σήμερα έχουν κληθεί και οι βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης και Πολύβιος Ζησιμόπουλος οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τους ισχυρισμούς τους.

Οι τέσσερις βουλευτές βρίσκονται για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης