Σκανδαλίζει η υπεύθυνη επικοινωνίας της ιταλικής κίνησης που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν με την ανάρτηση σέξι φωτογραφίας της στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η Πάολα Μπακιντού, υπεύθυνη επικοινωνίας της ιταλικής κίνησης «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα», η οποία διεκδικεί την ψήφο των Ιταλών ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές, ανέβασε στο Facebook φωτογραφία της με μαγιό σε μία σέξι πόζα συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Η προεκλογική εκστρατεία άρχισε κι εγώ θα χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα επικοινωνίας που έχω στη διάθεσή μου Ψηφίστε Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα».

Σύμφωνα με «Τα Νέα», η ανάρτηση έγινε στης 2 Μαΐου αλλά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης την ανακάλυψαν δύο μέρες μετά και η Πάολα κέρδισε το δικό της μερίδιο δημοσιότητας προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως πως πρόθεσή της ήταν να κάνει κάτι χαριτωμένο και πνευματώδες. «Ορκίζομαι πως δεν περίμενα να πάρει το θέμα τέτοιες διαστάσεις. Φαίνεται ότι άγγιξα κάποια ευαίσθητη χορδή, οι αντιδράσεις κάποιων γυναικών ήταν πραγματικά βίαιες, τόνισε.