Δριμεία κόντρα είχαν ο Νίκος Φίλης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΖΑ, Νίκος Φίλης, δήλωσε ότι όλα όσα γίνονται, συμβαίνουν «προκειμένου να εκβιαστεί η άποψη των ελλήνων πολιτών και να φοβηθούν οι έλληνες πολίτες». Ο ίδιος έκανε λόγο για «επίθεση στο εσωτερικό της κοινωνίας».

«Η προθεσμία της 30ης Ιουνίου αιτήθηκε από εσάς. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι η χώρα βρισκόταν στον αέρα. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι την 1η Ιουλίου το τραπεζικό σύστημα βρισκόταν στον αέρα. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι εάν οδηγούσατε τη χώρα σε δημοψήφισμα θα πηγαίναμε σε κλειστές τράπεζες. Οι κλειστές τράπεζες έχουν την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης από τη μεριά του.

«Γίνετε μια τεράστια ζημιά στην ελληνική οικονομία», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. «Χάσατε πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης Παίζετε την Ελλάδα στα ζάρια, με μάρκες το μέλλον των παιδιών μας. Δεν σας βγήκε ο τζόγος», σημείωσε.

Ο Νίκος Φίλης έσπευσε να απαντήσει στον κ. Μητσοτάκη πως «μόνο ο κ. Σόιμπλε θα μιλούσε με μεγαλύτερο κυνισμό» και έκανε λόγο για «ωμή παρέμβαση του ξένου παράγοντα»

Δείτε τα βίντεο…