Την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση διατύπωσε η ΝΔ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.

«Θα είμαι ένας από αυτούς που θα αναμεταδώσουν παντού την είδηση, ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης λένε όχι στο 40ωρο στον δημόσιο τομέα, δηλαδή λένε ουσιαστικά όχι στην εξομοίωση ωραρίου μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών.

Νωρίτερα ο Χρ. Ζώης είχε εξηγήσει τη στάση της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι το νομοσχέδιο «δεν προσφέρει τίποτα, αφού αποτυπώνει μόνο προθέσεις» και ότι «διέπεται από την αμετροεπή πεποίθηση της κυβέρνησης ότι είναι εκείνη που φέρνει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Ελλάδα, όταν αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε επί ΝΔ».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ρίξει και τη σπόντα του κατά του κ. Ραγκούση, σχολιάζοντας ότι «βγαίνει μόνος του στα κανάλια για να στηρίξει το νομοσχέδιο».

Ο υπουργός Εσωτερικών σήκωσε το γάντι και χαρακτήρισε την προσέγγιση του βουλευτή της ΝΔ «ψυχολογικού χαρακτήρα και όχι πολιτικού», ενώ διαβεβαίωσε ότι «από δω και πέρα θα φροντίζει να βγαίνει πάντα στα παράθυρα μαζί με τους κυρίους Χ. Ζώη και Π. Παυλόπουλο, που είναι οι αρχιτέκτονες της επανίδρυσης του κράτους στην Ελλάδα».