Στο Electra Palace βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του καθιερωμένου καλέσματος στους δημοσιογράφους πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη.

Σε ερώτηση του Newsbeast για το αν η φετινή ΔΕΘ είναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «θα είναι διαφορετική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έφτασε στον έβδομο όροφο του Electra Palace, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Ήταν ευδιάθετος και απάντησε χιουμοριστικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, καθώς, αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν είναι θα υπάρξει αύριο, Σάββατο, κάποιο μέτρο έκπληξη που θα ανακοινωθεί κατά την ομιλία του. Ο πρωθυπουργός δεν προέβη σε αποκαλύψεις και αρκέστηκε να πει: «θα ακούσετε μια πολύ ωραία ομιλία. Μου αρέσει η αυριανή ομιλία»!

μητσοτακης

Ενδεικτικό του κλίματος και της καλής διάθεσης, ήταν ότι όταν η συζήτηση πήγε στα αθλητικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε για το νέο απόκτημα των ερυθρολεύκων, Εβάν Φουρνιέ και είπε: «Ο Φουρνιέ θα τους βάλει όλους στον φούρνο!».

Φυσικά, από «τα πηγαδάκια» που στήθηκαν, δεν θα μπορούσε να λείπει το μετρό της Θεσσαλονίκης! «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα εκπλαγείτε με τους σταθμούς. Στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει μεγάλο πάρτι εδώ στη Θεσσαλονίκη!» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το έργο που αναμένεται με ανυπομονησία από τους Θεσσαλονικείς!