Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Σωκράτη Φάμελλο και τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα μέλη της καλούνται να αποφασίσουν για σημαντικές αλλαγές στην οργανωτική της δομή.

Ο πρόεδρος της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για «καρατόμησή» του, φέρεται να υποστήριξε πως διαφωνούσε μαζί του «από την πρώτη εβδομάδα», που ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος.

φαμελλος
Ο Σωκράτης Φάμελλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε παρενέβη ο βουλευτής Κέρκυρας, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ρωτώντας τον: «Αφού διαφωνούσες, γιατί δεν το είπες; Αν από τη μία έχουμε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να διαφωνούν, κάποιος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί».

αυλωνιτης
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Στη συνέχεια φέρεται να υπήρξε και παρέμβαση του βουλευτή Αργολίδας, Γιώργου Γαβρήλου, που είπε τα εξής: «Δεν μιλάει κανείς για ανεπάρκεια του Σωκράτη, όμως πρέπει να καταλάβει ότι αντλεί τη νομιμοποίησή του από τον εκλεγμένο πρόεδρο».