Ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε κατηγορηματικά ότι το κείμενο των 78 που υπέγραψε και ο ίδιος δεν αποτελεί υπονόμευση, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως «δεν είναι σωστό να διοικείς ένα κόμμα σαν μονοπρόσωπη ΙΚΕ».

«Τέθηκαν πολιτικοί προβληματισμοί για το πώς πορευόμαστε σε μια περίοδο που ήρθαν ηχηρά μηνύματα από τον λαό μέσω της αποχής και των ποσοστών που πήραν τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να καρπωθεί κάτι από τη φθορά της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οιαδήποτε υπονόμευση όταν κάποιος ζητάει να συζητηθούν θέματα στο εσωτερικό του κόμματος, αλλιώς κυνηγάμε φαντάσματα. Όποιος έχει διαβάσει την επιστολή των 87 εμείς θέτουμε πολιτικά ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «έχει ανοίξει ένα θέμα που κατά την άποψή μου δεν υφίσταται πολλώ δε μάλλον η υποτιθέμενη κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διαλυτική».

Σε ό,τι αφορά τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να συνεδριάσουν είπε: «θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία θα πρέπει να δείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία που αναζητεί λύσεις στα αδιέξοδά της».

Καταλήγοντας ο Γιώργος Βασιλειάδης υπογράμμισε ότι: «τα κόμματα της δημοκρατικής παράταξης κουβεντιάζουν και οι ηγεσίες έχουν την ευθύνη να συνθέτουν και να πετυχαίνουν συναινέσεις. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Κασσελάκης. Δεν είναι κακό να διοικείς ένα κόμμα σαν εταιρεία αλλά όχι σαν μια μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Πρέπει να συνεδριάζουν τα όργανα, να τα ακούς να κάνεις την αυτοκριτική σου. Η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ζήτημα και πρέπει να το συζητήσουμε».