Τη γνώμη ότι τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα για την αντιπολίτευση διατύπωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του στο νομοσχέδιο για την «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών». Σχολιάζοντας την εκτίμηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελίας Λιακούλη ότι ο λαός θα αντικαταστήσει σύντομα τη ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα έχουμε εκλογές το 2027, και εκεί o λαός θα κρίνει. «Προς το παρόν χάσαμε 13 μονάδες και την επόμενη μέρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι σε εσωτερική κρίση. Άρα δεν τα βλέπω πολύ αισιόδοξα τα πράγματα για την αντιπολίτευση», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος σημείωσε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες του κινήματος έχουν, ήδη, από εχθές δρομολογηθεί: Έχουν με τρόπο συντεταγμένο αποφασιστεί, και προς καθησυχασμό σας, θα υλοποιηθούν όπως πάντα, με δημοκρατικό τρόπο, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του κινήματος μας και της αντιπολιτευτικής μας φωνής απέναντι στην κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Μάντζος.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα Μάντζου, ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, συμβούλευσε ωστόσο το κόμμα που έχει κυβερνήσει και που θέλει να ξανακυβερνήσει «να προσέχετε αυτά που λέτε να συμβαδίζουν με αυτό που λέγεται κυβερνησιμότητα». «Γιατί εάν απλώς υποστηρίζετε κάθε τι που λέει ο κάθε ένας πικραμένος στην Ελλάδα, δεν έχετε κυβερνησιμότητα, και θα παραμένετε ένα μικρό κόμμα διαμαρτυρίας. Και αυτό δεν είναι καλό για την Ελλάδα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: ΑΠΕ