Για μονταζιέρα κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής του κόμματος ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στα οποία ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται να μιλά άσχημα σε πυροσβέστες και να χαρακτηρίzει την ηγεσία του Σώματος «γραφειοκράτες».

Σε απάντηση ο κ. Κικίλιας έδωσε στη δημοσιότητα ένα μεγαλύτερο απόσπασμα με τα συμφραζόμενα να δίνουν την πραγματική ουσία των όσων είπε, καθώς επρόκειτο για μία ομιλία τόνωσης του ηθικού και κινητοποίησης των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η μονταζιέρα των απελπισμένων «Λουδοβικων» Κασσελάκη – Πολάκη και η πραγματικότητα, έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε εντάξει ένα μικρό απόσπασμα σε βίντεο με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση για αλαζονεία.

«Σας παρακαλώ, μην αφήσετε ποτέ πολιτικό να σας συμπεριφερθεί έτσι. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι. Αυτήν την αλαζονεία πρέπει να τη σπάσουμε μαζί, την άλλη Κυριακή. Μετά, δεν έχει άλλες εκλογές ως το 2027. Τελευταία ευκαιρία για να τους στείλετε το μήνυμα: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!» έγραψε στο Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προηγηθεί ο Παύλος Πολάκης.

Προσεξτε ενημερωση πυροσβεστων μαζι με ξεφτίλισμα αξιωματικων της πυροσβεστικης απο τον στρατηγο Πατον(τον υπουργο…

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, May 30, 2024