Το Symphony ST έρχεται στην ελληνική αγορά και στα 125 κυβικά, συμπληρώνοντας τη γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου, δίπλα στα Symphony 150 και 200.

Ακολουθώντας τις γραμμές της μεγαλύτερης έκδοσης, Symphony ST 200i που ήδη έγινε best seller, το νέο ST 125 συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά με την κομψότητα.

Άνετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

symsymp2

Τα LED φώτα θέσης και οπισθίου φανού στολίζουν τη νέα «συμφωνία» της τεχνολογίας και της μετακίνησης, ενώ το καντράν με 2 ψηφιακές οθόνες προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής των ενδείξεων.

Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη προσφέρουν ευρεία βάση στήριξης, ενώ όταν κλείσουν ενσωματώνονται στις σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου. Ένας έξυπνος αντικλεπτικός διακόπτης κάτω από τη σέλα, εμποδίζει την εκκίνηση του κινητήρα σε περίπτωση παραβίασης του κεντρικού διακόπτη, καθιστώντας την κλοπή του πρακτικά αδύνατη.

symsymp3

Πλαϊνά προστατευτικά με φινίρισμα carbon, αλλά και το μοντέρνας σχεδίασης κάλυμμα της εξάτμισης, περιορίζουν τη φθορά στα φωτιστικά σώματα, τα πλαστικά μέρη και το τελικό του scooter κατά τις μετακινήσεις στο ασφυκτικό περιβάλλον της πόλης ή στο γκαράζ του σπιτιού.

Κάτω από τη σέλα υπάρχει Αποθηκευτικός χώρος επαρκής να φιλοξενήσει full face κράνος, ενώ στον κλειστό αποθηκευτικό χώρο μεταφοράς μικροπραγμάτων στην ποδιά, υπάρχει και παροχή USB 1.0Α, για τη φόρτιση κινητού και μικροσυσκευών.

symsymp4

Το επίπεδο πάτωμα καθιστά την «είσοδο και έξοδο» από το scooter εύκολη ενώ το καθημερινό πλεονέκτημα ενός scooter – το άνοιγμα της σέλας – γίνεται εύκολα με ένα «button» στο τιμόνι.

Διατίθεται με κεντρικό και πλαϊνό stand με διακόπτη λειτουργίας, ενώ ένας γάντζος ασφαλείας φροντίζει για την ανάρτηση χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς.

symsymp5

Με τιμή 1.745 ευρώ, με τη σφραγίδα της SYM, το νέο Symphony 125 ST, προσφέρει περισσότερα από όσα ζητά, δίνοντας λύση στο καθημερινή μετακίνηση.

Τεχνικά στοιχεία

Κινητήρας: 4Τ, 2V μονοκύλινδρος, αερόψυκτος

Ισχύς: 10 PS / 8500 rpm

Ροπή: 9.6 Nm/8500 rpm

Τελική ταχύτητα: 95 km/h

Τροφοδοσία: Καρμπιρατέρ

Εκκίνηση: Μίζα / Μανιβέλα

Πλαίσιο: Ατσάλινο σωληνωτό

Βάρος (κενό): 122 kg

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 7.5 lt

Ελαστικό εμπρός: 110/70-16

Ελαστικό πίσω: 110/70-16

Ανάρτηση εμπρός: τηλεσκοπικό πιρούνι, διαδρομή 100 mm

Ανάρτηση πίσω: δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, διαδρομή 75 mm

Φρένα: Δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα, εμπρός 260mm / πίσω 240mm, με 2πίστονα έμβολα

Ύψος σέλας: 79 εκ. από το έδαφος

Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Γκρι Ματ, Τιτάνιο (με καφέ σέλα)

symsymp6

symsymp7

symsymp8 symsymp9 symsymp10 symsymp11 symsymp12