Με αφορμή τα Τέμπη και τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που έλαβαν χώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μια μέρα νωρίτερα, επέλεξαν ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος να κάνουν μια διαφορετική έναρξη, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα ψηφίζει» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κι αυτό μιας και οι δυο δημοσιογράφοι θέλησαν να κάνουν μια ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην επέτειο μνήμης για τους 57 ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους όσο και στα σοβαρά επεισόδια που ήρθαν να αμαυρώσουν την φωνή του λαού. «Θα περάσουμε ένα ωραίο Σαββατόβραδο, δυο κουβέντες θα πούμε. Χθες ο λαός ενώθηκε, θα πρέπει οι πολιτικοί μας – και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης – να ασχολούνται περισσότερο με το πως να μας ενώνουν. Έχουμε πολλά πράγματα για να χωριζόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας».

«Ας ασχοληθούν με τα προβλήματα του κόσμου, ας ασχοληθούν να δώσουν απαντήσεις και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούτρας στον αέρα του ΣΚΑΪ συμπληρώνοντας πως «πάντως χθες έγινε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση και μένουμε εκεί. Έξω οι μπάχαλοι».

«Αυτό θέλαμε να πούμε, τίποτα άλλο. Να είστε καλά και μπράβο για ό,τι κάνατε χθες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής για να ευχηθεί, αμέσως μετά, με τρυφερότητα στην κορούλα του που είχε γενέθλια και να δοθεί συνέχεια στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Η Ελλάδα ψηφίζει» το βράδυ του Σαββάτου.