Πρεμιέρα κάνουν η μία μετά την άλλη τηλεοπτική σειρά για τη φετινή σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες, βλέπουμε ξανά και ξανά τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δεν προλαβαίνουμε, δηλαδή, να τους ξεσυνηθίσουμε από τον έναν ρόλο, καλούμαστε να τους συνηθίσουμε στον άλλο. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι ίδιοι δεν έχουν προλάβει καν να… αποκολληθούν από τον προηγούμενο χαρακτήρα που υποδύονταν.

Ωστόσο, φέτος έχουμε κάποιες επιστροφές ηθοποιών που χαροποίησαν τους τηλεθεατές, καθώς είχαμε καιρό να τους δούμε στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, κάναμε… μαύρα μάτια να τους δούμε.

Αλέξανδρος Σταύρου – Τιμωρός

Αν μη τι άλλο είναι η επιστροφή που ενθουσίασε πολύ τους τηλεθεατές. Μάλιστα, στο Χ έγινε χαμός με την εμφάνιση του Αλέξανδρου Σταύρου στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, καθώς είχαμε πάρα πολλά χρόνια να τον δούμε τηλεοπτικά. Δυστυχώς, για εμάς τους τηλεθεατές, ο ηθοποιός που υποδύεται τον εισαγγελέα και πατέρα του Δημήτρη Λάλου, δολοφονήθηκε στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ευελπιστούμε σε μια επιστροφή του ως… φάντασμα που τα τελευταία χρόνια ως ρόλος «φοριέται» πολύ στις ελληνικές σειρές.

Άννα Κουρή – Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Η αγαπημένη Βάνα Δάγκα από τους «Μεν και Δεν» επιστρέφει μετά από τρεις περίπου δεκαετίες στην τηλεόραση στη νέα κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου στον Alpha. Η ηθοποιός υποδύεται την αδελφή Τζαβάρα, κολλητή της ηγουμένης, λίγο αγαθή αλλά την κατάλληλη στιγμή βρίσκει πάντα τη λύση. Όμως, θα δούμε την Άννα Κουρή και στην κωμική σειρά του MEGA, με προσωρινό τίτλο «Hotel» που προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Καλλιρόη Μυριαγκού – Άγιος Έρωτας

Η «Ματίνα Μανταρινάκη» του Κων/νου και Ελένης και της καρδιάς μας, βεβαίως, επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια απουσίας, αν και πέρυσι είχε κάνει ένα μικρό γκεστ στον «Γιατρό». Και μπορεί να την βλέπουμε καθημερινά, μέσα από τη νιοστή επανάληψη της σειράς του Χάρη Ρώμα, όμως, τώρα η Καλλιρόη Μυριάγκου επέστρεψε ώριμη, γοητευτική και πολύ αυστηρή ως διευθύντρια του σχολείου Θηλέων, στη νέα σειρά του Alpha. Και οι χρήστες στο X την υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ηρώ Μουκίου – Άγιος Έρωτας

Και την Ηρώ Μουκίου είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε σε σειρά και μάλιστα η επιστροφή της «έκλεψε» τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα κιόλας του Άγιου Έρωτα. Η ηθοποιός υποδύεται τη Σμαρώ που κρύβει τα δικά της ένοχα μυστικά και σίγουρα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σειράς.

Δημήτρης Πιατάς – Αρχελάου 5

Αυτόν τον αγαπητό ηθοποιό και αν κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε, αφού η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν το 2009 στο «Μίλα μου βρώμικα» και αργότερα το 2014 σε μια συμμετοχή στις «Τρίχες». Ο Δημήτρης Πιατάς, φέτος εμφανίζεται στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου 5 στον ρόλο του «κυρ-Σωτήρη».

Νικόλαος Νίκας – Grand Hotel

Ο «Ερρίκος» από τα Μαύρα Μεσάνυχτα, επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Στο Grand Hotel υποδύεται τον προϊστάμενο του υπηρετικού προσωπικού.