Ο Alpha εξασφάλισε για τους τηλεθεατές την Ά τηλεοπτική προβολή της σειράς «Kardeslerim» που συγκίνησε εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 92 χώρες! Η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:00.

«Το να είσαι φτωχός δεν σημαίνει να έχεις άδεια τσέπη, αλλά να μην έχεις κάποιον να σου κρατάει το χέρι όταν βγάζεις το χέρι σου από την τσέπη».

Τόσο ο Βελί όσο και η Χατισέ μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τα παραπάνω λόγια. Εργατικοί άνθρωποι με πλούσια καρδιά. Στερούνται ανέσεις, όπως ένα άνετο σπίτι, ένα αυτοκίνητο, χρήματα για μια πιο άνετη καθημερινότητα αλλά έχουν ο ένας τον άλλο και κυριως τα παιδιά τους που είναι το κέντρο της ύπαρξής τους, ο θησαυρός τους.. Ο 19χρονος Καντίρ, τα 17χρονα δίδυμα Ομέρ και Ασιγιέ και η 6χρονη τρισχαριτωμένη Εμέλ. Τέσσερα παιδιά που είναι όλοι για έναν και ένας για όλους. Όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής όπως έρχονται. Μέχρι εκείνη τη βροχερή μέρα. Εκείνο το πρωί, η Χατιτζέ γίνεται μάρτυρας μιας κατάστασης στο εξοχικό των αφεντικών της, της Νεμπαχάτ Ατακούλ και του Ακίφ Ατακούλ.. Η Χατιτζέ, σοκαρισμένη, φεύγει από το σπίτι και πέφτει θύμα τροχαίου. Ο σύζυγος της Χατιτζέ, Βέλι, μπερδεμένος με το τι συνέβη και στην προσπάθεια του να ξετυλίξει το κουβάρι των πραγματικών συνθήκων του τροχαίου της γυναίκας του χάνει την ζωή του… Τα τέσσερα αδέλφια θρηνούν τον θάνατο των γονιών τους και έρχονται αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής…».

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο:

Καντίρ, Ομέρ, Ασιγιέ και Εμέλ… Τέσσερα αδέρφια που ζουν μια ευτυχισμένη και γαλήνια ζωή με τη μητέρα τους Χατιτσέ και τον πατέρα τους Βελί.

Πολλές οι οικονομικές δυσκολίες αλλά τους περισσεύει η αγάπη…

Μέχρι εκείνη τη μαύρη μέρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής και ξαφνικά θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Οι χαρακτήρες

Καντίρ Ερέν

19 χρονών. Έντιμος και εργατικός αλλά και απόμακρος. Ο μεγαλύτερος αδερφός του σπιτιού γίνεται η μητέρα και ο πατέρας για τα μικρότερα αδέρφια του. Τα προετοιμάζει για το μέλλον και τα προστατεύει από όλους και από όλα.

Ασιγιέ Ερέν

17 χρονών. Ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι που μένει σταθερό στις σπουδές της πάρα τις αντιξοότητες της ζωής ενώ ταυτόχρονα γίνεται και μητέρα των μεγαλύτερων αδελφών της και της μικρότερης αδερφής της Εμέλ.

Ομέρ Ερέν

17 χρονών. Ένα συναισθηματικό και φιλόδοξο παιδί. Κάνει ό,τι μπορεί για να ελαφρύνει τις ευθύνες του μεγαλύτερου αδελφού του Καντίρ, όμως δεν μπορεί να ελέγξει τη φωνή της καρδιάς του και κάποιες φορές μπλέκει σε περιπέτειες.

Εμέλ Ερέν

6 χρονών. Ένα αξιαγάπητο και χαρούμενο παιδί που ζει την ηλικία του αλλά αναζητά τους γονείς της στο πρόσωπο των αδελφιών της.

Ορχάν Ερέν

37 χρονών. Ένας συμπονετικός και καλόκαρδος οικογενειάρχης. Εργάζεται νυχθημερόν για να προσφέρει τα απαραίτητα στη γυναίκα, στα παιδιά του αλλά και στα ανίψια του των οποίων έχει αναλάβει την προστασία μετά τον θάνατο του αδελφού του.

Σενγκιούλ Ερέν

37 χρονών. Μια έξυπνη γυναίκα με ασταθή χαρακτήρα που έχει υπερβολική αδυναμία στα χρήματα. Προσπαθεί, από απόσταση, να φροντίσει τα ανίψια του συζύγου της, και ξέρει πάντα να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες.

Ακίφ Ατακιούλ

42 χρονών. Ένας πανούργος άνθρωπος με διαβολικό μυαλό που πιστεύει ότι μπορεί να κυβερνήσει τον κόσμο. Ασυνείδητος και χωρίς έλεος και ικανός για τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Νεμπαχάτ Ατακιούλ

40 χρόνια. Σύζυγος του Ακίφ. Μια όμορφη, και καλόψυχη γυναίκα. Φαινομενικά έχει την τέλεια οικογένεια μέχρι που ανατρέπονται όλα και πρέπει να βρει το σθένος να προστατεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σουζάν Μανιασλί

34 χρονών. Ερωμένη του Ακίφ. Μια ελκυστική γυναίκα, έρμαιο των συναισθημάτων της, που ψάχνει την αγάπη και τη στοργή που δεν μπορεί να βρει στον άντρα της.