Καλεσμένη στην εκπομπή, Γκαράζ, βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη και μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τη μητρότητα. Με πατέρα ηθοποιό και μητέρα δασκάλα χορού, η Δανάη Μιχαλάκη δήλωσε πως ο καλλιτεχνικός χώρος ήταν για εκείνη μονόδρομος. Καθιερώθηκε ερμηνεύοντας τη Δρόσω στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

«Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν πρωταγωνιστικός ο ρόλος μου, γιατί ήμουν κοσμάρα. Πήγα με την ψυχολογία ότι δεν θα με πάρουν. Αυτή η χαλαρότητα μου βγήκε σε καλό στις δύο οντισιόν που έκανα. Μου είπαν “καλώς ήρθες”, σαν να μου λένε ότι πήρες τον ρόλο και δεν το κατάλαβα. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο η βοηθός σκηνοθέτη και μου λέει ότι μου έστειλε τα πρώτα 14 επεισόδια» σημείωσε η ηθοποιός.

«Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα και εγώ με την κόρη μου. Δεν είναι τυχαίο που λένε “τώρα είμαι σε άλλον κόσμο”. Νιώθω ότι είμαι στον δικό της κόσμο αυτή τη στιγμή. Όσο μεγαλώνει και μαθαίνει και εγώ θα είμαι στην ίδια φάση. Ναι μεν πρέπει να της μάθω, αλλά και εκείνη θα μου μάθει. Ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Είμαι τρελά ερωτευμένη, είμαι τρελαμένη με την κόρη μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός.