Οι λάτρεις του μπάσκετ και φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού είναι εκστασιασμένοι αυτή την περίοδο, καθώς η αγαπημένη τους ομάδα ξεκινά το ταξίδι της για το φετινό Final Four. Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ήδη φθάσει στο Κάουνας, καθώς ετοιμάζεται για τον σημερινό ημιτελικό απέναντι στο Μονακό στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, τότε θα πάει στον τελικό, ο οποίος συμπίπτει μαζί με τις εθνικές εκλογές της Ελλάδος, την ερχόμενη Κυριακή. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μια απορία, η οποία δεν είναι εύκολο να απαντηθεί. Αναρωτήθηκε, λοιπόν, «τώρα θυμήθηκε ο Ολυμπιακός το Final Four; Πάνω στις εκλογές;». Στο τέλος, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορούσαν να βάλουν άλλη ημέρα τον αγώνα;».

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι του πλατό, φυσικά, του εξήγησαν πως δε γίνεται μια διεθνής οργάνωση να ζητάει άδεια από την εκάστοτε χώρα για το πότε θα γίνει κάποιος τελικός κυπέλλου, με εκείνον να συνεχίζει να απορεί.