Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής (5/5), η Ίριδα Παπουτσή στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, με θέμα «Μόλις χώρισα». Η ενδυματολογική επιλογή της νεαρής διαγωνιζόμενης, όμως, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, αλλά και τις συμπαίκτριές της.

Η Ίριδα «πήγαινε» στα γενέθλια του κολλητού της όπου θα ήταν και ο πρώην της, φορώντας ένα διάφανο μαύρο δίχτυ φόρεμα χωρίς σουτιέν, με μαύρο εσώρουχο που φαινόταν κανονικά.

Η παίκτρια κρατούσε και μια με πολλά υπονοούμενα τσάντα σε σχήμα γουρούνι και σε ασημί χρώμα που είναι πιο χρήσιμη από τον πρώην της.

Οι συμπαίκτριες της δεν χαρίστηκαν καθόλου στην Ίριδα Παπουτσή. Εκεί η διαγωνιζόμενη ήρθε και σε αντιπαράθεση με την Αναστασία, όταν η δεύτερη την βαθμολόγησε με «1».

Επικράτησε ένταση στο πλατό για το… στήθος της: «Είναι άκομψο να μου ασκείς κριτική για αυτό» ήταν η πιο ήπια αντίδραση της Ίριδας.

Την ώρα, όμως, που στάθηκε μπροστά στον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη η παίκτρια του My Style Rocks κατέρρευσε συναισθηματικά.

«Από τα νεύρα μου είναι… Είναι λίγο από την ένταση όλο αυτό… Είμαι σαν την Νικόλ και δεν θέλω να φέρνω εντάσεις» ομολόγησε, αρχικά, η Ίριδα πνιγμένη στα δάκρυα.

«Κλαίω γιατί είναι το αγαπημένο μου φόρεμα και περίμενα πώς και πώς να το βάλω. Επειδή δεν είχα τον χρόνο, έτυχαν όλα λάθος! Δηλαδή ξέχασα πράγματα, άλλα είχα στο μυαλό μου και ήθελα πάρα πολύ να το κάνω πραγματικά. Είχα σκεφτεί ένα άλλο εσώρουχο, αλλά δεν ήθελα να είναι προκλητικό. Ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, όπως το είχα στο μυαλό μου, πολύ ωραία και πήγαν όλα λάθος. Έχει συμβεί αυτό και σε άλλα κορίτσια, το ξέρω, δεν το λέω σαν δικαιολογία» και συνέχισε:

«Απλώς για αυτό στεναχωριέμαι. Γιατί ήταν κρίμα. Ήταν αυτό που περίμενα πώς και πώς. Εντάξει, δεν πειράζει. Τώρα ξεκίνησε το κλάμα και όταν… ανοίξεις τη βρύση δεν σταματάει» συμπλήρωσε με θλιμμένο χαμόγελο η Ίριδα Παπουτσή.