Γι’ άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Τάκη Καραγκούνια τα «τσούγκρισαν» και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (27/04) ήταν ο «88ος τσακωμός τους». Οι δυο φίλοι «μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια στην κάμερα.

Τι συνέβη όμως αυτή τη φορά ανάμεσά τους;

Όλα ξεκίνησαν ενώ οι παίκτες ήταν μαζεμένοι σε «πηγαδάκι» και συζητούσαν για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού. Κάποια στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας ψέλλισε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος «αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα».

Η συγκεκριμένη φράση δεν άρεσε στον Βασάλο ο οποίος αρχικά επέλεξε να καθίσει στη θέση του χωρίς να σχολιάσει και στην συνέχεια αποχώρησε από την παρέα.

«Πού ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή»

«Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω στην προσωπική μου ζωή; Και να ήξερε, ήταν τελείως άκομψο, τελείως εκτός παιχνιδιού. Τραγικός. Απαράδεκτος. Συνεχίζω να τον λέω αγνώμων και αχάριστο ξεκάθαρα. Γιατί του έχω συμπαρασταθεί εδώ και τέσσερις μήνες, και επειδή ψηφίστηκε για ακόμη μια φορά του φταίω εγώ» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor.

«Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου;»

Από την πλευρά του ο Τάκης σχολίασε «με λέει αγνώμων, αχάριστο. Προφανώς για τη φιλική σχέση που έχουμε. Γιατί είμαι αχάριστος; Μου κάνεις χάρη που κάνουμε παρέα δηλαδή; Γιατί είμαι αγνώμων; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου;» αναρωτήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας σε άλλη φάση στην κάμερα και πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά».

«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

Ο καυγάς ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο δεν είναι ο μόνος που έχει ξεσπάσει στην καλύβα καθώς και τα κορίτσια της παραλίας φαίνεται να έχουν διαφορές και συγκεκριμένα κοντράρονται για το ποια θα κοιμηθεί στο σανίδι δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή και πρόσθεσε: «Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα».

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», συνέχισε την περιγραφή της η Σταυρούλα Χρυσαειδή και σημείωσε: «Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα».