Το «Μαύρο Ρόδο» ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega και από το πρώτο επεισόδιο κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η νέα σειρά προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:40 και οι τηλεθεατές παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Ωστόσο, ανάμεσα στους σεναριογράφους «κρύβεται» και ένα όνομα που προκαλεί έκπληξη. Αυτό της ηθοποιού Ζώζας Μεταξά.

Η ίδια, με ανάρτησή της έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως έκανε σπουδές στη σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 MediaLab ενώ έδειξε και το επεισόδιο του οποίου επιμελήθηκε το σενάριο.

Η ανάρτηση της Ζώζας Μεταξά

«Αύριο Κυριακή 23/10/22 Κάνω ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από τη σχολή, επιλέχθηκα για να συγγραφώ στην σεναριακή ομάδα της ήδη πολύ επιτυχημένης σειράς του mega <<Μαύρο ρόδο>> που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ́ στον Γιώργο Κρητικό που με πίστεψε, στην Ντίνα την Κάσσου που μου έδωσε την ευκαιρία και τον Γιάννη Καραγιάννη. Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Καθηγητές μου στη σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 MediaLab Έναν προς έναν, όπως και την διευθύντρια της σχολής Δήμητρα Κωστοπούλου», έγραψε η Ζώζα Μεταξά.