Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης διεκδικούν για τελευταία φορά τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και ανυπομονούν να μάθουν ποιος από τους δυο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. Οι γραμμές έχουν ανοίξει και οι δυο παίκτες βρίσκονται στο Άλσος Γαλατσίου με το άγχος τους να έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Πριν όμως «σφυριχτεί» η έναρξη του τελικού του Survivor, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους παλιούς παίκτες του reality να μπαίνουν στο Άλσος Γαλατσίου.

Ανανεωμένοι και λαμπεροί οι παλιοί παίκτες βρέθηκαν στο Άλσος Γαλατσίου για να μάθουν και εκείνοι μαζί με τους φιναλίστ και το τηλεοπτικό κοινό τον νικητή του Survivor.

Εντύπωση προκάλεσε η αλλαγή της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία τερμάτισε τρίτη στο Survivor αφού κοντραρίστηκε, χθες, στον ημιτελικό με τον Στάθη Σχίζα και τελικά ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Χαμογελαστή, πανέμορφη μέσα στο λευκό της εφαρμοστό φόρεμα δεν αρνήθηκε τα κλικ στους φωτογράφους ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει το look της με την μπλε μπαντάνα να κοσμεί το χέρι της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έφτασε στο Γαλάτσι συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα ενώ ξετρέλανε τους φωτογράφους με το καυτό μαύρο σύνολο της που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Καυτό όμως ήταν και το λευκό φόρεμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, συντρόφου του Στάθη Σχίζα η οποία βρέθηκε στο Γαλάτσι για να στηρίξει τον αγαπημένο της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Νίκος Γεωργιάδης