Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι εκπλήξεις είναι πολλές, τόσο στο στίβο μάχης, όσο και στην καλύβα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται με το «μαχαίρι στα δόντια», για διαφορετικό λόγο όμως η κάθε μία.

Αρχικά, οι Μπλε μπορεί να έχασαν την ασυλία, όμως έστειλαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο τάκο, μία εξέλιξη που δεν στενοχωρεί ιδιαίτερα τους Μπλε. Παρόλα αυτά, το κοινό στα social media φέρεται να έχει διαφορετική άποψη. Παράλληλα, οι Κόκκινοι θεωρούν ότι βρίσκουν την φόρμα τους και σήμερα διεκδικούν την δεύτερη σερί νίκη.

Σήμερα λοιπόν, με βάση πληροφορίες που διακινούνται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φέρεται οι Κόκκινοι να κερδίζουν, με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάζουν νέο άτομο στο τάκο, ώστε να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, όμως με βάση τις αντιδράσεις στα social media, ενδεχομένως δεν θα προκύψουν εκπλήξεις.

Τα αίματα όμως αναμένεται να ανάψουν τόσο στο συμβούλιο του νησιού -με την κατάσταση να είναι εκρηκτική-, όσο και στην καλύβα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να δίνει ρεσιτάλ αυτοπεποίθησης για τον λόγο που βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση. Βέβαια, δεν θα εξελιχθούν όλα τα πράγματα ευχάριστα, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας θα μάθει για τον θάνατο του πατέρα του και το κλίμα θα γίνει βαρύ.