Το MasterChef 6 μετράει αντίστροφα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Star Channel και οι κριτές βρίσκονται καθημερινά σε πολύωρα γυρίσματα. «Ξεκινάμε τη Δευτέρα. Είμαι κουρασμένος. Έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα» τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (04/01). Σε ερώτηση αν οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν προσωπικές ιστορίες παικτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως: «Εμείς ασχολούμαστε με τη μαγειρική, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Σε ότι αφορά το trailer του MasterChef 6 στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για λίγη ώρα ανέβηκε στο ρινγκ ανέφερε πως: «Κάθε χρόνο κάνουμε ένα ιδιαίτερο trailer. Περνάμε καλά κι εμείς. Με την πάλη δεν το έχω, έχω εκ γενετής μαύρους κύκλους δεν χρειάζεται να τις φάω».

«Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα γυρίσματα του τρέιλερ του MasterChef6

Αν φοβάται τον ανταγωνισμό και αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης ρωτήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Με τα νούμερα δεν ασχολούμαι, ασχολούνται άλλοι στο κανάλι. Κάνουμε κάθε χρόνο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι δική μας δουλειά, είναι των τηλεθεατών. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό» απάντησε ο chef και κριτής του MasterChef 6.

Σήκωσε το φρύδι σε ερώτηση για το Survivor

Θα σκεφτόταν να λάβει μέρος στο Survivor και να παλέψει στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακούγοντας την ερώτηση σήκωσε το φρύδι και η απάντηση του ήταν απόλυτη: «Κάτι άλλο;».

«Δεν θα μιλάω εγώ εκ μέρους του. Δεν είναι ευγενικό»

Σχετικά με τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για βόμβα στο θέατρο που παίζει και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως: «Απάντησε ο άνθρωπος, δεν θα μιλάω εγώ εκ μέρους του. Δεν είναι ευγενικό».