Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μοντέλα του GNTM 4 στο επεισόδιο της Τρίτης 19/10, αφού στην δοκιμασία για αποχώρηση είχαν στο πλευρό τους δύο πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου, οι οποίοι ήταν παρτενέρ με κάθε παίκτη για την δοκιμασία αποχώρησης.

Το κόνσεπτ απαιτούσε υποκριτικές ικανότητες καθώς τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε δραματική σαπουνόπερα με φωτογράφο τον Παναγιώτη Σιμόπουλο και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ως ηθοποιοί. Μάλιστα η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε στους διαγωνιζόμενους ότι θέλει να χαλαρώσουν και να μην κομπλάρουν καθόλου, γιατί και για τους ίδιους ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Στον… τάκο βρέθηκαν ο Θοδωρής, η Άννα και ο Θάνος. Οι συμπαίκτες τους ξεκίνησαν να ψηφίζουν ποιος από τους τρεις επιθυμούν να μείνει. Στο τέλος της ψηφοφορίας Θάνος και Θοδωρής είχαν τις ίδιες ψήφους – έξι – και η Άννα καμία.

«Δεν έχω έρθει εδώ για να κάνω παρέες. Δεν θα κάνω φιλίες από συμφέρον» δήλωσε η Άννα.

Η ισοψηφία στην ψηφοφορία και η ανατροπή στην αποχώρηση

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως εξελίσσεται η διαδικασία της αποχώρησης στην περίπτωση, όπως αυτή που είχαν της ισοψηφίας. Εσείς – τους είπε – ψηφίζετε για να κρατήσετε συμπαίκτη σας στο παιχνίδι και πως στο παιχνίδι εκείνοι που… διώχνουν συμμετέχοντα είναι οι κριτές και συμπλήρωσε: «Εκείνος που είναι δίκαιο να φύγει είναι ο Θοδωρής, ο οποίος είχε την πιο αδύναμη, κατά τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, λήψη».

Έτσι ο Θοδωρής Τσαρούχας ήταν αυτός, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Η παρέα του Θοδωρή στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή του, ενώ εκείνος με τη σειρά του είπε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να παραμείνει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η δυσαρέσκεια του Θοδωρή πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση

Ο Θοδωρής, ο οποίος και τελικώς αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία της αποχώρησης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τα ρούχα που του έδωσαν να φορέσει.

«Στο styling αν παρατηρήσετε όλα τα παιδιά είχαν κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου πέταξαν ένα απλό σακάκι, λες και έβγαινα από τα μπουζούκια», δήλωσε και μάλιστα ζήτησε από τους στυλίστες να του αλλάξουν τα ρούχα.

Ο Γιώργος Καράβας αντιλήφθηκε πως ο παίκτης ήταν εκνευρισμένος και τον πλησίασε.

«Κούκλε μου, τι έγινε; Περίμενε, περίμενε, περίμενε! Τα ρούχα είναι δευτερευούσης σημασίας. Είσαι μοντέλο ό,τι σου βάζουν, αυτό καλείσαι να δείξεις», του ανέφερε ο κριτής, χωρίς να… σηκώνει περαιτέρω.

Η δυσαρέσκεια της Όλγας για την Ραφαέλα

Λίγο τώρα πριν τα μοντέλα μεταφερθούν στο πλατό για την δοκιμασία αποχώρησης συζητούσαν στη βίλα και μεταξύ της κουβέντας αναφέρθηκε και η αποχώρηση της Ραφαέλας στο επεισόδιο της Δευτέρας, με την Όλγα να την σχολιάζει και να δηλώνει ότι παρότι ήταν φίλες τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί.

«Δύσκολη το σημερινό πρωινό μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας. Η απουσία της είναι αισθητή. Πάντα ξυπνούσαμε και ετοιμάζαμε το πρωινό μαζί ή μου έφτιαχνε εκείνη ή της έφτιαχνα εγώ.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε απομακρυνθεί λίγο, ένιωθα κάπως πιο ζεστή την παρέα μας και η Ραφαέλα είχε πάρει την απόφασή της, οπότε είναι λίγο περίεργο. Είχαμε απομακρυνθεί γιατί δεν έβρισκε τόσο… ζεστή την παρέα μας. Δεν ταιριάζαμε με τους άλλους. Η παρέα μου ήταν αυτή που ήταν και η Ραφαέλα δεν γούσταρε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα.