Ατύχημα είχε ο Σάκης Κατσούλης στην παραλία κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε. Ο παίκτης του Survivor είχε μια άτυχη στιγμή όταν εκεί που έτρεχε πάτησε σε μια πέτρα και «έσκισε» το πόδι του με αποτέλεσμα να κάνει πέντε ράμματα.

«Έχω κακή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω ξενερώσει. Η αλήθεια είναι πως είναι μόνο έξι οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σήμερα. Έχω αγχωθεί λίγο γιατί είναι και αγώνισμα ασυλίας. Το φαγητό δεν με νοιάζει σε καμία περίπτωση πλέον. Σκέφτομαι μόνο την ασυλία. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά φοβάμαι πάρα πολύ. Τα παιδιά το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μακάρι να επανέλθουν και να φέρουν νίκες σήμερα» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor.

Ανήσυχη για το ατύχημα που είχε ο Σάκης Κατσούλης είναι και η πρώην σύντροφος του και νυν συμπαίκτρια του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία άλλαξε θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου προκειμένου να κοιμάται τα βράδια στο πλευρό του.

«Οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά πόσο μάλλον όταν τραυματίζονται ή όταν αρρωσταίνουν. Ο Σάκης τώρα που τραυματίστηκε, σαν μικρό παιδάκι ζήτησε προφανώς από εμένα, που με νιώθει πιο οικεία να αλλάξω θέση με την Ελευθερία και να είμαι δίπλα του σε περίπτωση που πάθει κάτι ή ζητήσει κάτι το βράδυ. Να έχει έναν άνθρωπο δικό του. Φυσικά και δεν του το αρνήθηκα. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα δώσω τη βοήθεια μου σε όποιον μου τη ζητήσει, πόσο μάλλον στον Σάκη που είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος. Όπως και εγώ, αν χτύπαγα ο Σάκης θα ήταν το πρώτο άτομο μέσα στο παιχνίδι που θα ζήταγα τη βοήθεια του» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στις δικές της δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής.

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε πως Σάκης και Μαριαλένα ταιριάζουν απόλυτα και πως έχουν κάτι μοναδικό μέσα τους. «Χθες είχαμε μια… κοντινή επαφή μεταξύ τους» τόνισε ο ηθοποιός σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Σάκης ζήτησε από τη Μαριαλένα να κοιμάται κοντά του όσο καιρό αναρρώνει.