Μέρα με πρωτιές ήταν η χθεσινή για τον Alpha. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «ραβασάκι» της Nielsen αποδείχθηκε πως για το κανάλι στην μάχη της τηλεθέασης, η Πέμπτη ήταν μια Happy Day, αφού έκαναν ένα καλό Deal με το τηλεοπτικό κοινό που δεν αποδείχθηκε… Εφιάλτης! Τι σημαίνει όλο αυτό;

Οι τρεις συγκεκριμένες εκπομπές πέτυχαν η καθεμιά ξεχωριστά τις δικές τους πρωτιές.

Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της. Η πρωινή εκπομπή του σταθμού «μαγνήτισε» το 15,8% της τηλεθέασης από το δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, ενώ σε τέταρτο άγγιξε ακόμη και το 37,2% του γυναικείου κοινού 25-44.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει να κάνει καλά… Deal με τους τηλεθεατές και την Πέμπτη το τηλεπαιχνίδι ήρθε πρώτο στο γενικό σύνολο στη ζώνη του με 17,7%, έχοντας προβάδισμα 4,5 μονάδων από τον ανταγωνισμό, ενώ σε επιμέρους κοινό σημείωσε 25,7%.

Πρωτιά τηλεθέασης είχε και ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» όπου 1.713.000 θεατές παρακολούθησαν τον Έκτορα Μποτρίνι στην αποστολή του, για τουλάχιστον 1 λεπτό. Στο δυναμικό κοινό 18-54 μάλιστα έφτασε το 16,3%, ενώ σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 20,5%.