Έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» στο Mega η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Το trailer της εκπομπής βγήκε στον «αέρα» και πρόκειται για ένα άκρως κινηματογραφικό βίντεο.

Στα πλάνα, φαίνεται η ομάδα της εκπομπής να προσπαθεί να μεταμορφώσει τη Δανάη Μπάρκα σε σταρ του κινηματογράφου με ακριβά κοσμήματα και φανταχτερά ρούχα.

Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια αποφασίζει πως δεν τα χρειάζεται όλα αυτά και επιλέγει να φορέσει τα δικά της ρούχα ώστε να αφήσει το δικό της στίγμα.

Την παράσταση στο trailer «κλέβει» η πραγματική γιαγιά της Δανάης, η γιαγιά Τούλα η οποία προσφέρει σπανακόπιτα στην παρουσιάστρια.

Στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Άρης Καβατζίκης , ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.Έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Πάμε