Αυτή την Κυριακή η Σεφ Ντίνα Νικολάου μας υποδέχεται με «Ελλήνων Γεύσεις» και παιχνιδιάρικη διάθεση και την απολαμβάνουμε στο ρόλο της μαμάς, ενώ ετοιμάζει για τους γιους της ένα υπέροχο δυναμωτικό πρωινό, τις αγαπημένες τους γκοφρέτες δημητριακών με σοκολάτα και φυστίκια Αιγίνης.
Προσκαλεί τους φίλους της σε ένα απολαυστικό γεύμα, με άρωμα και έμπνευση από έναν τόπο που έχει πάρει το όνομα και την ομορφιά του από τη Νύμφη Αίγινα.
Μαγειρεύει μία παιχνιδιάρικη συνταγή, κάτι ανάμεσα σε πίτσα και πίτα με αφράτη ζύμη, φέτα και μανούρι, που της δίνει το όνομα τυρόπιτσα!
Κλείνει το γεύμα της, εντυπωσιακά, με μία τσιπούρα παναρισμένη με κρούστα από φυστίκια Αιγίνης, πλούσια μυρωδικά, χόρτα γιαχνιστά και σάλτσα βασιλικού. Ένα πιάτο με έντονα αρώματα, χρώματα και πικάντικη γεύση. Μας ξεναγεί στην ιστορία, στις γεύσεις και στις παραδόσεις της πόλης!
Πίνει τον καφέ της στο στέκι του Γιάννη Μόραλη, δοκιμάζει φυστικολιχουδιές, μας μυεί στην Αιγινίτικη κουζίνα και απολαμβάνει μια υπέροχη βραδιά, τρώγοντας φυστικομακαρονάδα στο λιμάνι της Σουβάλας. Ετοιμάζει το τραπέζι της και μας θυμίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το καλό φαγητό είναι παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους.
Την Κυριακή 16/3 στις 15:15 στον ΣΚΑΪ.